Nyheter


Samarbeidsskoler i USA

US Aviation Training Solutions

Aviator Academy/College

European Flight Training (EFT)

Samarbeidspartnere i Skandinavia

Ingen samarbeidsskoler for tiden.

Pilotutdanning - Fly - USA

Aviator Academy/College har sitt tilhold i byen Fort Pierce som ligger ut mot Atlanterhavskysten i staten Florida, USA.

 

Det mest spesielle med Aviator Academy/College er at skolen har spesialisert seg på å utdanne piloter på muliti-engine fly. F eks er skolen sitt hovedprogram for pilotutdannelse satt sammen med minst 200 flytimer i multi-engine. Prisen for denne utdannelsen er imidlertid lavere enn hos de fleste flyskoler i USA som tilbyr mer "normal" pilotutdannelse hvor nesten all utdannelse gjøres i single-engine fly. Ingen andre flyskoler i USA, og trolig verden forøvrig, kan matche Aviator Academy/College på dette.

 

Aviator Academy/College er også som eneste flyskole i USA med F-1 visa et fullt ut godkjent college.

 

Aviator Academy/College er godkjent for utstedelse av både F-1 visa og M-1 visa.

 

Aviator Academy/College eier også den engelske flyskolen European Flight Training (EFT). EFT er en godkjent EASA skole. EFT holder til i Aviator sine lokaler, bruker Aviator sine fly og de to utdanner piloter både sammen og hver for seg.

 

Elever kan således ta følgende utdannelser ved Aviator Academy/College og EFT :

 

  • FAA utdannelse
  • EASA utdannelse
  • Kombinert EASA/FAA utdannelse
  • Enkelt sertifikater innen EASA og/eller FAA

 

I tillegg befinner også teoriskolen Gulf Coast Training Solutions seg i lokalene til Aviator Academy/College. Denne teoriskolen er også EASA godkjent og driver i stor utstrekning med EASA ATPL teorikurs.

 

Gjennom menyen vil du få en meget detaljert innføring i de fleste emner som har tilknytning til en pilotutdannelse ved Aviator Academy/College og EFT, men også mange andre temaer forbundet med en slik utdannelse. Ytterligere informasjon finnes også på skolen sin egen hjemmeside.

 

Informasjonen blir forsøkt oppdatert så ofte som mulig, men som du snart vil se så omfatter informasjonen veldig mange detaljer. Det er ikke alltid like enkelt å holde seg oppdatert på alle detaljene til enhver tid. Ta derfor høyde for at informasjonen kan inneholde opplysninger som ikke alltid er helt oppdatert.