Skip to content

Norwegian blir stadig større og større. Dermed blir det også et stadig større behov for piloter i selskapet. Så kan man like å jobbe der eller ikke, men uansett blir det pilotjobber ut av veksten. For ungdommer som ønsker å bli trafikkflygere i årene fremover, så er det en god tid å starte sin utdannelse på nå. Aviator College/Academy i Florida, USA, har plass til flere elever. De fleste tidligere skandinaviske elever har lykkes godt med jobber både i Skandinavia og ellers ute i den store verden – selv om det noen ganger kan ta litt lenger tid enn ønskelig i utgangspunktet.

 

Aviator College/Acedemy ansetter også stort sett alle skandinaviske elever som instruktører etter endt utdannelse – hvis elevene selv ønsker det. Slik har det vært i mange år. Man jobber da som instruktør ved hjelp av F-1 visa i 12-18 måneder og har muligheter for å komme opp i 1 500 flytimer total tid når man reiser hjem. En stor del av disse flytimene er i multi-engine fly, hvilket er en stor fordel når man skal søke om jobb som trafikkflyger.

Les mer om veksten i Norwegian i lenken nedenfor :

http://e24.no/boers-og-finans/norwegian-air-shuttle/norwegian-varsler-kjempevekst-blir-stoerre-utenfor-enn-i-skandinavia-neste-aar/23825342

Back To Top