Skip to content

USATS eier ingen leiligheter selv, men er fullt ut behjelpelig med å skaffe leiligheter til alle elever i Titusville området. Skolen har en egen person som er behjelpelig med dette. Utleiemarkedet i Titusville er godt og det er normalt ikke problemer med å skaffe leilighet. Dess tidligere man registrerer seg som elev, dess tidligere kan skolen planlegge med å skaffe leilighet.

Hver enkelt elev kan selvfølgelig velge å bo hvor han/hun vil, men de fleste følger «rådene» fra USATS og flytter inn i leiligheter som de deler med en eller to andre elever. På denne måten er det mye penger å spare.

Leilighetene er helt normale amerikanske leiligheter som kanskje best kan sammenlignes med en mindre rekkehusleilighet eller terrasseleilighet i Skandinavia. De fleste har 2 – 3 soverom.

I utgangspunktet er leilighetene umøblerte, men noen ganger overtar man en leilighet etter en annen elev som nettopp har flyttet ut. I slike tilfeller er det nokså vanlig at man overtar møblene etter den forrige eleven og betaler en liten sum for dette.

I tilfeller hvor man må kjøpe nye møbler, pleier de fleste å kjøpe disse brukt. Elevene blir tatt med til slike brukthandlere av USATS. Brukte møbler er meget rimelige og representerer ikke noen stor utgiftspost.

Normal pris pr måned for en leilighet ligger på ca USD 900 – 1 500. Denne deles på 2 eller 3 alt ettersom hvor mange elever som bor i leiligheten.

USATS ordner vanligvis alt som har med leilighet å gjøre for hver elev, men hver elev kan også ordne mye selv. Det er en god ide at elever tar direkte kontakt med Sheri Busansky på e-mail sbusansky@usatsolutions.com i god tid før man ankommer skolen – gjerne 2 måneder før skolestart slik at hun kan starte forberedelsene med å finne leiligheter for hver enkelt elev. Det vil også være info om leiligheter i «Student Guidebook» som alle elever får tilsendt sammen med visa papirene fra skolen.

Elever som kommer med familie vil normalt ha leiligheter for seg selv. Disse bør si i fra i god tid i forveien slik at skolen kan planlegge litt mer for denne gruppen.

Alle leiligheter har aircondition.

De fleste elever blir boende i boligkomplekser i Titusville som er 3 – 10 km fra flyplassen.

Her er en oversikt over de vanligste bostedene :

• Summerhill Apartments – www.summerhilltitusville.com
• The Solamere Grand – www.solameregrand.com
• Windover Woods – www.windoverwoodsfl.com

Summerhill og Windover ligger ca 7-8 minutters kjøring fra skolen, mens Solamere ligger ca 12-15 minutter fra skolen.

Back To Top